iWork.com

Idag lanserar Apple iWork 09.  (för er som inte använder Mac; det är Apples motsvarighet till Office-paketet men oändligt mycket trevligare). Bland de mest intressanta nyheterna är iWork.com, som lanseras som publik beta (man måste förstås ha iWork 09).

Med iWork.com blir det busenkelt att dela och lagra dokument över nätet. Utöver att dela dokumenten finns också smidigt stöd för att samarbeta i dokumenten.

Mer om iWork.com.

Den nya versionen är full av trevliga nyheter i alla olika program. Mer om iWork 09.

Dags att uppgradera…

Ps. Inser att jag precis har skrivit ett entusiastiskt litet reklaminlägg till förmån för Apple. Jag är heller inte ensam. På bara några timmar har 202 inlägg postats om “iWork 09” enligt Technorati. Ett skönt exempel på hur ett starkt varumärke även leder till någon typ av viralitet tack vare alla lättillgängliga och sociala verktyg, social marknadsföring när den är som bäst. Kolla t.ex hur MacWorld gick loss ordentligt i dag på Twitter. Hur många varumärken lyckas med det?

1 reply
  1. Alex Drewniak
    Alex Drewniak says:

    Trist “Philnote”. Ingen iPhone Nano, ny Mac Mini eller Tablet :)

    Nej då. Väldigt roligt att se integreringar av social karaktär i Apple’s i-serie. Facial recognition al’a MyHeritage i iPhoto är riktigt häftigt.

    Kul grej att jämför hashtag aktivitet på Twitter och se skillnaden mellan http://search.twitter.com/search?q=mwsf09 och typ en Microsoft konferens (kommer inte på någon?). Precis som du säger är det mäkta häftigt med fenomenet Apple att alla användare till en så hög grad blir “virala evangelister”.

Comments are closed.