Jag behöver din hjälp

Jag hoppas att min blogg kan inspirera dig som arbetar med marknadsföring och affärsutveckling. Att du som funderar på hur det företag, organisation eller varumärke du arbetar för ska kunna möta det faktum att marknaden och kundernas beteende är under förändring. En förändring som  grundar sig i att konkurrens har blivit global, att kommunikation har blivit social och att teknik har blivit öppen och lättillgänglig.

Nu är det för andra gången dags för Daytonas årliga bloggtävling – Yaba Awards. En särskilt fin tävling eftersom vinnarna utses genom allmänhetens röster.

Förra året kom min blogg på femte plats i kategorin Trender och webbtjänster. I år var bloggen nominerad i tre (!) olika kategorier: Marknadsföring, Media samt Trender och webbtjänster.

Eftersom reglerna för i år endast tillåter deltagande i en kategori var jag själv tvungen att välja en av de tre. Jag valde kategorin Marknadsföring. Väl medveten om att konkurrensen är tuffast i den här kategorin, som innehåller många bra bloggar. Det är roligt med utmaningar!

Så om du läser min blogg och vill ge mig någonting tillbaka blir jag mycket glad om du vill lägga din röst på mig. Gå till Yaba Awards. Kolla att mitt namn är valt. Ange din e-postadress (den sparas inte, alltså ingen risk för SPAM). Klicka på Rösta-knappen. Du får ett mail. Klicka på länken. Klart!

Tack för att du läser min blogg!

4 replies
  1. Fredrik Bodin
    Fredrik Bodin says:

    Said and done!

    Tittar förresten på Facebook Connect som ett sätt att knyta ihop vår webb med FB. Kan det va nåt?

  2. Peter Galler
    Peter Galler says:

    Hallupp
    Sugen på att läsa din modell för effektiv digital närvaro men länken funkar inte….

    Hittar den ändå men ville notifiera.

  3. Björn Alberts
    Björn Alberts says:

    @Peter Galler,
    tack för att du sa till! Bytte permalänk-profil igår kväll. Tyckte mig ha kontrollerat att både gamla och nya länkstrukturen fungerade. Tydligen gjorde den inte det. Har nu gått tillbaka till den gamla länkstrukturen, som tyvärr är sämre både ur kommunikations- och SEO-synpunkt. Men inget är ju värre än brutna länkar.

Comments are closed.