Yaba daba doo!

Tack läsare och vänner som röstade fram min blogg till vinnare i kategorin marknadsföring Yaba 2010. Tack Daytona som arrangerar en nischad tävling vid sidan av t.ex Stora bloggpriset.

Bland mina medtävlare vill jag rikta ett särskilt tack till några som är mina personliga vinnare:

 • Jesper Åström: din blogg är en av de viktigaste resurserna på nätet när helst någon ställer sig frågan ”hur gör man?” kring digital marknadsföring. För mig är din kunskap ovärderlig.
 • Micco Grönholm: din blogg är fantastiskt bra när jag vill hålla näsan över den dagliga vattenytan. Genom det du skriver får jag intellektuell stimuli för den del av min hjärna som sysslar med strategi och ledarskap.
 • Johan Ronnestam: du är min enskilt största inspirationskälla. Det du skriver är fantastiskt men det som kommer ur våra nästan dagliga samtal är bortom alla universitet, bloggar och fackindelningar. I våra samtal når vi det som är bortom… ja allt. Det är kul!

Fler medtävlare som jag ofta gläds åt att läsa när tiden tillåter mig att gå djupare in i mina feeds:

Ni är alla fantastiskt intressanta och duktiga!

Hos nästan hälften av alla deltagare har jag minst en gång läst någonting jag tycker varit bra och intressant. Tack också för det!

För att få ännu mer inspiration tar jag nu Joakim Jardenbergs paket av alla deltagares feeds och lägger upp under min ”måste läsa-flik” i min RSS-läsare.

Ps. Upptäckte precis att min rubrik är densamma som inspiratören Per Robert Öhlin använde för en månad sedan på läsvärda Minegoestoeleven.com.

17 replies
 1. Magnus
  Magnus says:

  Stort grattis till segern, tyvärr kan jag inte komma på tillställningen och gratta ordentligt så en kommentar för funka.

 2. Björn Alberts
  Björn Alberts says:

  Tack Magnus! Förstår att det är lite långt att åka från Costa Rica. Hoppas vi får tillfälle att ses igen vid annat tillfälle. Allt gott!

 3. Johan Ronnestam
  Johan Ronnestam says:

  Jag sov när du skrev det här tror jag. Det var synd. Annars hade jag kommenterat och TACKAT STORT för dina otroligt inspirerande ord ungefär 2 nanosekunder efter du tryckt publish. Faktiskt så fort så att du trott jag var ett Troll!

  Utöver det- Stort grattis! Men det ringde jag ju redan igår för att säga :D

  Att du vann är skitbra för Sverige!

 4. Micco Grönholm
  Micco Grönholm says:

  Björn,
  Stort, stort tack för den mycket fina komplimangen. Den både värmer och sporrar.
  Och ett ännu större grattis till din seger i YABA. Att få finnas på samma prispall som du och Mattias (Please Copy Me) är för en bloggnybörjare som mig en mycket stor ära.
  Vi måste passa på att boka in en ölkväll snart. Jag är ju i Stockholm lite titt som tätt. :-)
  Sköt om dig, och
  Lev Väl!

 5. Linda Pierre
  Linda Pierre says:

  Grattis! Men jag säger bara “var är brudarna”? Räknar inte min egna, numera inte alls uppdaterade blogg, till den skaran men visst måste det finnas tjejer/kvinnor därute som också skriver intressanta och inspirerande bloggar?!

  Några som jag har i min RSS-läsare är:
  http://thejennie.se
  http://log.andie.se/
  http://www.kristinaalexanderson.se/

  Men ska erkänna att det är alldeles för få och att jag gärna skulle upptäcka några nya. Får helt enkelt ge mig ut och leta!

 6. Björn Alberts
  Björn Alberts says:

  @Linda Pierre, tack! Ledsen att det tog tid innan din kommentar publicerades. Jag har varit offline och har ett spamfilter som slår till när det är många länkar i en kommentar.

  Jag må vara hur politiskt inkorrekt som helst men kvinna eller man är en icke-fråga för mig.

 7. Jesper Åström
  Jesper Åström says:

  Wow… tack… detta inlägget drog ju ordentligt tag i jantenerven på mig… Hade jag vetat detta när jag stötte på dig sist så hade jag nog iaf bjudit på en drink eller två :D

  Grattis och tack!

 8. Björn Alberts
  Björn Alberts says:

  @Jesper Åström, att omnämna dig är det minsta jag kan göra för all kompetens du ger. Inte hade du behövt bjuda på en drink.

  Vad blir din nästa grymma how-to-post tro?

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] att få vara med och applådera de bästa av de bästa. Utöver de redan annonserade vinnarna (Björn Alberts inom marknadsföring, Joakim Jardenberg inom medier, Johan Ronnestam inom trender och webbtjänster […]

 2. […] i de fyra kategorierna är Björn Alberts, Joakim Jardeberg, Johan Ronnestam och […]

Comments are closed.