Affärsutveckling för en digitaliserad marknad

Har precis avslutat en presentation om affärsutveckling för en digitaliserad marknad på Webbstrategidagarna. Bläddra igenom om du vill. Har du några funderingar är det roligt om du delar med dig av dem i kommentarerna.

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] lunch kom dels Björn Elmberg in som moderator, men även dagens rockstjärna Björn Alberts. Björns presentation finns för nedladdning här för de som är intresserade. Björn talade om […]

  2. Tweets that mention Affärsutveckling för en digitaliserad marknad | Bjornalberts.com -- Topsy.com says:

    […] This post was mentioned on Twitter by Björn Alberts, Björn Alberts, Christoffer Du Rietz, tobiasfranzen, Mattias Lundberg and others. Mattias Lundberg said: Alberts är löjligt vass. RT Min dragning från Webbstrategidagarna om Affärsutveckling för en digitaliserad marknad http://bit.ly/hbZ619 […]

Comments are closed.