Svidande ögon & MP3

Jag har alltid slukat böcker. Tycker det är fantastisk avkoppling och jag upplever varje bok som en resa till en annan plats eller dimension. Ungefär som när jag som liten gick på upptäcksfärder.

På dagarna jobbar jag med datorn mest hela dagarna och på kvällarna använder jag också datorn. Det är ju nätet som är mitt stora intresse. Jag föredrar att konsumera andras insikter på bloggar, ta del av intressanta föredrag på film eller att nosa upp nya intressanta tjänster framför att passivt konsumera dum-TV.

Tyvärr innebär det att ögonen svider rejält. Då känns det ju så där lagom smart att lägga sig i sängen med en bok. Ögonen måste få vila någon gång.

Vad är lösningen? Självklart ännu mer teknik! Närmare bestämt ljudböcker i MP3-format. Det är helt underbart att plugga in lurarna i öronen och somna in till en mysig röst som tar dig med ut på en ny upptäcksfärd. Har du inte upptäckt det än rekommenderar jag varmt att du testar!

2 replies
  1. Calle
    Calle says:

    Har införskaffat några ljudböcker och har tänkt börja med detta “fenomen” få se om det är så bra som du säger då man e likadan..sliter på ögonen framför datorn allt för mycket. Ha det gött kusin

Comments are closed.