Ny iPhone-App – ring billigt & enkelt till utlandet

När jag var på Rebtel utvecklade jag tillsammans med Alexander, Maja, Jonas och Pontus en iPhone-applikation. Efter några turer hos Apple är den nu äntligen lanserad!

rebtel iphone

Med Rebtel ringer man sina vänner runt om i världen til lokalsamtalstaxa – eller helt gratis om båda parter i samtalet använder Rebtel. Efter att ha registrerat sig på Rebtel.com ringer man precis som vanligt från sin telefon.

Med Rebtels nya iPhone-applikation blir det ännu enklare och trevligare att vara Rebtel-användare. Här kan man hantera alla sina Rebtel-nummer (lokala nummer till sina vänner utomlands), hålla kolla på hur lång samtalstid man har kvar på kontot (om man inte ringer gratis), kolla vad det kostar att ringa olika länder med Rebtel och mycket mera.

Kort sagt, har du vänner utomlands – använd Rebtel.
Har du också en iPhone – ladda ned applikationen!

6 replies
  1. Jocke
    Jocke says:

    Den är ju grym! Känns som att den kommer att bli en riktig icebreaker. Helt plötsligt känns det som att tjänsten är enkel att använda och att det är enkelt att sprida den till andra. Har dom tittat på motsvarande “appar” för andra mobilos?

  2. Björn Alberts
    Björn Alberts says:

    Hej Jocke,
    Kul att du gillar den. Klart att vi kollade vad andra gjorde men sedan kröp vi tillbaka och fokuserade på vad vi behövde göra för att komma ut med en första version. Idéer är det ingen brist på kan jag lova. ;-)

  3. adrian
    adrian says:

    en enkel fråga eller två:
    vad är det för nummer man ska regga sig med? sitt eget mobilnummer tex?
    och funkar detta med alla mobilabonnemang , även kontantkort?

Trackbacks & Pingbacks

  1. Tweets that mention Ny iPhone-App – ring billigt & enkelt till utlandet | Bjornalberts.com -- Topsy.com says:

    […] This post was mentioned on Twitter by magnus walsten and Björn Alberts, Pontus Axelsson. Pontus Axelsson said: RT @bjornalberts: Äntligen lanserad! Ny iPhone-app för att ringa superbilligt internationellt. http://bit.ly/153u6o […]

Comments are closed.